logo-golf-de-gulbergen

Golf de Gulbergen is aangelegd op een berg van reststoffen in een recreatie gebied waar meerdere sporten kunnen worden beoefend, met als hoogtepunt een volwaardige 18 holes golfbaan en een perfecte 9 holes golfbaan.

De 18 holes golfbaan met A-status is verdeeld in de eerste 9 holes die de naam “Sprookjesbaan” meer dan waar maakt.

Holes met dog-legs die hooks en slices genadeloos af kunnen straffen en als hoogtepunt 2 geweldige par 4 holes op een hoogte van ruim 45 meter, waarna de vierde hole, een par 3 met een lengte van 200 meter, een afslag heeft met een hoogte verschil van 45 meter, precisie is hier het sleutelwoord.

De tweede 9 holes “Libellenbaan” zijn vlak. Hier speelt het talrijke aanwezige water een belangrijke rol.
Soms breed vaak ook smal, golven deze holes zich door het landschap. Vijvers en sloten, strategisch geplaatste bunkers en spannende dog-legs karakteriseren deze 9 holes.

Samen vormen deze 2 geheel verschillende banen een 18 holes course, welke een absolute uitdaging is voor golfliefhebbers van elk niveau.

Het begin van Golf de Gulbergen bestond uit de 9 holes “Old Course” met zijn par 3 en par 4 holes, welke voor menig golfer een uitdaging is. De baan heeft de C-status, is qualifying en vraagt de nodige accuratesse om met een goede score de baan te kunnen verlaten. Water, bunkers, prachtige bosholes en verraderlijke dog-legs geven de Old Course een eigen gezicht mee.

Heiderschoor 26
Mierlo
0492-592455
info@golfdegulbergen.nl
www.golfdegulbergen.nl